Gerorge cat

Catapult’s sound – Budapest

De eer is deze week aan mij om het meest favoriete nummer uit te zoeken voor de Catapult playlist. Er schiet me meteen een liedje te binnen. Niet omdat het zo’n hoogstaand nummer is, maar juist omdat het zo heerlijk simpel is. Ik geloof wel dat je het nummer na een tijdje helemaal zat bent, maar ‘what the heck’!


We reden vorige week naar huis van het verjaardagspartijtje van mijn zoontje Twan. Toen kwam het nummer van George Ezra op de radio voorbij: BUDAPEST. De hele auto scandeerde  fonetisch “Joohhh…Jooohhh… Vidodal (For You…You I,d leave it all )”! Ze waren allemaal super blij aan het meezingen. De kinderen vinden dit liedje helemaal te gek! En wanneer je hen dan hoort meezingen, krijg je automatisch een glimlach op je gezicht. Daar word je zelf toch ook helemaal blij van? Dit is voor mij de reden om dit nummer in de lijst te zetten.

En dan een nummer uit de playlist verwijderen. Ik denk dat het toch maar Andre Hazes gaat worden. Bij ‘Bloed, zweet en tranen’ denk ik meer  aan meeblèren  bij een feest, met een aantal pilsjes (te veel) op.  Maar niet in een playlist die ik zo zou afdraaien.

Bericht delen:
Martin
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact