Birth of Joy

Catapult’s sound – Birth of Joy

Begin vorige week keek ik in mijn mailbox en veerde op van mijn bureaustoel. JA, IK MAG! Nu is het mijn beurt om een ‘sound’ uit de spotify-lijst van Catapult te halen en er weer eentje in te zetten. First things first, maar eens kijken wat ik er in ga zetten.

Ja, wat? Niet dat ik niets weet, maar meer dat er zoveel moois is. Mijn smaak qua muziek is vrij breed, als er maar funk of soul in zit. Hoewel… af en toe klassiek is ook niks mis mee. Daria van den Bercken of iets van Verdi Quartet ligt fijn in het gehoor. Anthony and The Johnsons en The Irrepressibles zijn niet echt in een hokje te vangen, maar zet me in een luie stoel en droom ik er in ieder geval lekker bij weg.

Dat wordt het toch niet, ik heb de ambitie om er iets in te zetten waar ik ook helemaal mee uit m’n dak gaan en er ook een redelijke kans bestaat dat deze een tijdje in de lijst blijft staan. Met de eerder genoemden kan ik dat wel schudden. Ik ga dus voor iets wat nog niet heel bekend is, maar waar toch een wat breder draagvlak voor is. En dan ook nog met funk en/of soul erin. IK WEET HET! Het wordt ‘Birth of Joy’ met ‘Make Things Happen’. Soul, funk en rock, het zit er allemaal in met het geweldige geluid van een Hammond orgel. Yes, lekker…

En nu, wat gaat eruit. Dat is mij vrij snel duidelijk. Er staan twee nummers in waar ik nul komma nul, nada, niets mee heb. Maar van één, sorry, gruwel ik helemaal en dat is Guns N’ Roses.

Ik wens jullie in ieder geval veel luister plezier met Birth of Joy!

Catapult’s sound

Bericht delen:
Roy
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact