calavera-klaas

Catapult’s sound – Calavera

De uit Keulen afkomstige house (DJ) producer Klaas, kwam vorige week met een erg frisse houseplaat genaamd Calavera. In 2007 kwam Klaas met de single ‘The Way’ waarmee hij zichzelf op de kaart wist te zetten in de EDM (electronic dance music) wereld. Sindsdien heeft hij meegewerkt aan succesvolle projecten voor deejays als Vegas, Guru Josh, Erick Morillo, Stromae en DJ Antoine.

Precies een jaar geleden mocht ik ook een blog schrijven voor onze Spotify rubriek. Toen heb ik de knaller Dechorro van Deorro in de Catapult playlist gegooid. Helaas kon niet iedereen deze muziek waarderen, waardoor de plaat inmiddels al een tijdje geleden uit onze playlist is verdwenen. Toen moest het nummer plaatsmaken voor ‘Cloud nothings’.

Deze keer is het mijn beurt om een nummer uit de Catapult playlist te halen. Wat mij betreft mag ‘Take me to church’ uit de lijst. Niet alleen omdat hij inmiddels grijsgedraaid is op de radio, maar ook omdat het nummer mij meer doet denken aan de herfst, terwijl de zomer toch echt in aantocht is.

Met deze nieuwe houseplaat ‘Calavera’ hoop ik iedereen een beetje in de stemming te krijgen voor het festival seizoen dat voor de deur staat. Als je tenminste houdt van de elektronische klanken van het EDM genre…

Veel luisterplezier!

Ps. Zoals het hoort in dit genre: het volume op max en de bass op +10 !

Bericht delen:
Jurre Hengstman
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact