Binnenkort in dit theater

Ja, weer iets nieuws! En wel een nieuwe expositie. Vanaf 30 mei hangen de mooie werken van schilder Rob Nijkamp bij ons aan de witte muren. Dat komt heel goed uit, want 30 en 31 mei is er in ons mooie dorp weer ‘Kleurrijk Hellendoorn’. Tijdens dit kunstevenement is onze locatie natuurlijk, zoals ieder jaar, weer open en is iedereen deze twee dagen welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.

Rob Nijkamp is een impressionistische veeschilder, met een voorkeur voor koeientaferelen. Zijn met losse penseelstreken en in frisse oliekleuren geschilderde koeien zijn krachtig en tonen soms hoekig. Hun koppen kunnen het doek domineren. Daarnaast schildert hij weilanden waar de dieren elkaars gemoedelijke gezelschap zoeken. Nijkamp, afkomstig uit een boerenfamilie, heeft liefde voor de natuur. Urenlang fietste hij, als kind al, over de paden langs de weilanden. Bij Catapult beleef je zo natuur en kunst. Nijkamp streeft ernaar dat zijn kunst toegankelijk is en betaalbaar blijft. De moeite dus om eens bij ons te komen kijken!

Ook is Ria ter Horst er tijdens deze twee kleurrijke dagen, met haar mooie sieraden van zilver en titanium. Dus voor ieder wat wils. Als nu ook de weergoden ons gunstig gestemd zijn, dan kan het niet anders dan dat het weer een super KLEURRIJK weekend wordt.

Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

 

Bericht delen:
Claire
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact