My best…. Hans

My best… mijn beste wat?

Mijn beste vakantie? Dat zou dan zijn de schitterende 3-weekse reis door Bolivia en Peru, met als (een van de) hoogtepunt(en)  een middag bij de oeroude Mayastad Machu Picchu. Super, behalve dan misschien die verschrikkelijke steile trap helemaal naar de top…. Of toch de fantastische duikvakantie naar Thailand?  Of die ene super wintersportvakantie?

Mijn beste concert? Pff oei, dat is lastig. Ik zal dan moeten kiezen tussen een eenmalig uniek optreden van Casiopea tijdens mijn eerste North Sea Jazz in 1984, mijn eerste keer Sensation White (wat bijzonder als je de Arena met duizenden in wit geklede mensen binnenloopt!), het unieke concert van Marcus Miller in de Lantaarn, het dampende optreden van Simply Red in 2011 op Curaçao, of toch het concert van The Police op de 2e rij. Hoewel Josh Stone (eerste rij) ook erg mooi was, en ze kon nog zingen ook!
Haha!

Mijn beste boek? Ook weer vele keuzes. Maar ik denk dat ‘Engelandvaarders’ van K. Norel destijds toch wel het meeste indruk op me heeft gemaakt, gezien het aantal keer dat ik het gelezen heb. Daarna komen ‘IT’ van Stephen King en ‘De Naald’ van Ken Follett. Heel veel later kwam daar nog een van Herman Brusselmans bij en ik schiet nog in de lach als ik daar aan denk, wat een zot.

Mijn beste LP? Dat zou dan mijn eerste zijn:’ If you want blood’ van AC/DC, gevolgd door ‘Cha Cha’ van Herman Brood en de eerste van Van Halen. Daarna nog vele super platen gekocht, maar ja die eersten, hè?

Mijn beste werk? We hebben natuurlijk al heel veel mooie dingen gemaakt bij Catapult. Persoonlijk vind ik de Dauwpop site heel mooi, net als het sociale platform van Dekatel en de prachtige serie projectwebsites van G&S Vastgoed.

Mijn beste vriendin? Haha… Dat is een inkoppertje natuurlijk.

Mijn beste leeftijd? Hmmm, toen ik 12 was, moest en zou ik 16 zijn, toen ik 16 was wilde ik 18 worden. Toen ik 18 was, dacht ik dat 21 dé leeftijd was en toen ik ouder werd, bleek iedere leeftijd zijn eigen charme te hebben. Nu ik bijna 50 ben, sta ik nog steeds versteld hoe fantastisch ook deze leeftijd kan zijn. Het leven begint bij 50 toch? Ik heb er in ieder geval zin in, kom maar op!

Zo teruglezend is het eigenlijk best heel moeilijk te zeggen wat ‘My best’ is, want als ik nu iets kies als mijn beste ooit, dan zou dat inhouden dat ik het beste al heb gehad. En daar ben ik het zeer mee oneens! Ik heb al veel, heel veel, leuke dingen gezien, gemaakt en gedaan. Maar ik blijf, net als Bono, zeggen: The best is yet to come!

Bericht delen:
Hans
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact