Aan Claire

Ik weet dat je het heerlijk vindt om voor andere mensen te zorgen en heerlijk te koken. Dat wil je ook graag delen, en dat is ook je goed recht, maar ik heb voor dit jaar vele goede voornemens en eentje daarvan is letten op mijn voeding om zo beter in balans te blijven, en stiekem ook om een paar kilootjes af te vallen (dat is natuurlijk maar bijzaak).

Dus ben ik de hele dag bezig met voeding en beweging (wandelend naar de zaak i.p.v. met de auto). Leren voor je gezondheid heet het. Niet alleen leren en lezen over voeding… Nee, echt voeding tot mij nemen. Poeh daar heb je een dagtaak aan. Eieren, gehaktballetjes, noten, kaas, stukjes kipfilet, vis.. Gelukkig alles wat ik lekker vind. Om de 2,5 uur iets van eiwit tot je nemen en tussendoor fruit en groente, dus koolhydraten. Maar niet iedere keer van dezelfde kleur, je moet behoorlijk creatief zijn. Dat lukt gelukkig aardig. En.. ik sta nu gewoon bijna iedere avond in de keuken om te koken. Wel voor mezelf dan, want je moet ergens beginnen. Zelfs ‘s avonds om 22.00 uur want dan maak ik een heerlijk roereitje met proteïne. Ja ja, wat een verwennerij nietwaar?

Net voordat ik naar bed ga, mail ik nog even gezellig met mijn coach. Die wil ook weten wat ik de hele dag door naar binnen heb gewerkt en hoe actief ik ben geweest vandaag (controle middels een stappenteller).

Ps. Mijn collega Hans Nep zei: “als je vroeger wilde afvallen moest je gewoon wat minder eten!”

Bericht delen:
Remy
5 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact