Nooit af!

Nooit af!

Ik hou van mooie spullen. Vooral voor in huis. Dat is eigenlijk m’n grootste hobby. Dus je begrijpt, ik kon mijn lol niet op toen we vorig jaar ons huis verkochten en een nieuw huis kochten. Nou ja, niet nieuw. Eigenlijk heel oud. Uit 1924 met tuin met oude appel- en perenbomen in het gras, maar ook met uitgebouwde woonkeuken. Ik was op slag verliefd.

Gelukkig moest er flink verbouwd worden. Een nieuwe badkamer, keuken, nieuwe vloeren en frisse kleuren en behangetjes op de muren. Een feest om alles uit te zoeken. Ik struinde Instagram en Pinterest af, verslond VT-wonen’s, liet me inspireren bij m’n favoriete winkels en overtuigde m’n thuisfront van al het moois dat ik voorbij zag komen (want ja, wie is de designer in huis, hij of ik ;-)). We wonen er ondertussen een half jaar. Ons huis is een mix geworden van het beste wat we al hadden en toffe nieuwe (of juist oude vintage) spullen. Een heerlijke plek. Beter dan ik had durven hopen.

Laatst realiseerde ik me dat m’n werk bij Catapult eigenlijk best wat overeenkomsten heeft met een verhuizing. Ik werk vooral voor onze pensioenfonds-klanten en daarvoor maken we aan het eind van het jaar nieuwe plannen voor het jaar erop. We maken dan de balans op. Wat werkte en nemen we zeker mee? Waar hebben we iets nieuws nodig om de deelnemers van het fonds nog beter te bereiken? Wat inspireerde ons het afgelopen jaar? Het is bijschaven, passen en meten. Het moet kloppen, een geheel zijn. Geweldig om te doen. En natuurlijk komen we er soms achter dat iets anders uitpakte dan we wilden of hoopten. Eigenlijk zo verkeerd niet, want uiteindelijk wordt het er alleen maar beter van.

Natuurlijk klopt in ons ‘perfecte’ huis ook niet alles. De slaapkamer blijkt toch fijner te slapen met het bed een kwartslag gedraaid. Ik slaap nu naast het behangetje dat eigenlijk aan het voeteneind hoort. Eigenlijk wel fijn. Zo blijven we lekker bezig.

Bericht delen:
Inge
1 jaar ago

Single Comment

  1. Je hebt ook super mooi gekregen en het helpt dat je smaak hebt, maar vooral durf om is anders naar dingen te kijken als de gemiddelde klant.

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact